dilluns, 27 de febrer del 2012

SETMANA DELS INVENTS: EXPLIQUEM QUÈ HEM APRÈS

La setmana cultural dedicada als invents ja s'ha acabat, i una de les darreres activitats que hem fet ha estat la d'anar a trobar-nos amb els nens i les nenes d'altres classes per explicar-los tot allò que hem après del nostre invent.  Tothom ha gaudit molt d'aquestes descobertes, i com a mostra, us deixem amb els nens i les nenes de P-3 que ens expliquen què han après dels chupa-chups i dels bombons.



divendres, 24 de febrer del 2012

SETMANA DELS INVENTS: LES ACTIVITATS DE P-3

Els nens i les nenes de P-3 hem treballat els chupa chups i els bombons, invents al voltant dels quals hem fet diverses activitats que ens han permès...
GAUDIR, EXPERIMENTAR, APRENDRE, TASTAR I SOBRETOT RIURE MOLT I PASSAR-NOS HO BÉ!!


Hem fet una petita selecció de fotografies per tal que veieu com hem treballat.
Bombons:




Chupa-chups:



SETMANA DELS INVENTS: FEM DE LOCUTORS DE RÀDIO

Els nens i les nenes de la classe dels dofins estem estudiant la ràdio: com funciona, qui la va inventar, per a què serveix.... Una de les activitats que estem fent és provar de fer de locutors de ràdio.  Cada matí una parella de nens i nenes parlen per la megafonia de l'escola i ens dóna el bon dia.  Ens hem adonat que tot i que ho hem assajat no és tant fàcil com sembla.  La resta de nens de l'escola ens han dit que ho han sentit molt bé i nosaltres hem gaudit molt amb l'activitat.  Voleu veure com ho fem?

Dimecres 22 de Febrer

Dijous 23 de Febrer
 


Divendres 24 de febrer



dimecres, 22 de febrer del 2012

SETMANA DELS INVENTS: SOBRE RODES!!

Com ja sabeu, els nens i les nenes de P-4 estem estudiant el patinet i la bicicleta.  Hem començat a aprendre coses d'aquests invents tot mirant llibres, fotografies, videos d'internet...  Però sabem que no hi ha res millor per aprendre que vivenciar allò que s'estudia. 
Per això, avui hem vingut a l'escola molt carregats;  a més a més de la motxilla i l'esmorzar, hem portat el nostre patinet o la nostra bicicleta i...  hem anat a la pista!!!
Allà les mestres ens havien preparat un circuit molt divertit, i l'hem estat fent una vegada i una altra fins que hem quedat esgotats!  Hem practicat molt i cada vegada anàvem més ràpid i amb més domini del nostre vehicle:  algunes fotos han sortit molt borroses de tant ràpid que ens desplaçàvem!  Aquí teniu algunes fotos com a mostra de l'activitat!

SETMANA DELS INVENTS: LA MÀGIA DE LA TELE

Els nens i les nenes de la classe dels estels estem estudiant la televisió, i sovint pensem que és un invent que té molta "màgia":  sembla màgic com les ones televisives viatgen per l'espai i reboten als satèl·lits, i com una imatge pot viatjar instantàniament a tot el món.
I també estem descobrint que no tot el que surt a la tele és veritat:  existeixen molts "trucs" per fer que l'espectador cregui que és real una cosa que en realitat no ho és.  A classe hem fet un petit taller per conèixer de primera mà com es pot fer màgia amb la tele.  Ho voleu veure?  Doncs cliqueu a la imatge i disfruteu!

dimarts, 21 de febrer del 2012

SETMANA DELS INVENTS: A PARVULARI ESTUDIAREM...

La petita inventora Olívia avui ens ha proposat que cada classe ens centrem en l'estudi d'un invent diferent.  D'aquesta manera, ens "especialitzarem" en un invent i això ens permetrà compartir els nostres coneixements amb la resta de companys i companyes.
Ha triat uns invents molt motivadors.  Voleu saber quins són?

A P-3, els xupa-xups i els bombons.


A P-4, el patinet i la bicicleta.





I a P-5, la ràdio i la televisió.




Cada classe ja ha començat a estudiar l'invent que li ha tocat...  Ja tenim ganes que arribi demà per continuar treballant!

dijous, 16 de febrer del 2012

MAQUILLATGE!!!

Aquest dimarts, les alumnes i les professores del mòdul d'Estètica de l'IES Montmeló ens han fet una visita molt especial. Es tractava d'aprofitar la setmana de Carnaval per tal que les alumnes practiquessin amb models reals les tècniques que han après al mòdul .
Van arribar a les nou, carregades amb el seu material de treball: pinzells, maquillatges, purpurines...  Els nens i les nenes de P-4 i P-5 vam ser els/les models i elles ens van maquillar de tot allò que els vam demanar: princeses, gats, pirates, spidermans, papallones, herois... de mica en mica les aules s'anaven omplint de personatges diferents gràcies al maquillatge.



Els nens i les nenes de P-3 també es van maquillar a la tarda, va ser un dia ple de color!!!
Volem donar les gràcies a les alumnes de l'IES i a les seves professores per aquesta col·laboració, esperem repetir-la el curs vinent!

dijous, 2 de febrer del 2012

LA NEU ENS VISITA

HEM APROFITAT QUE AVUI HA NEVAT A MONTMELÓ I HEM SORTIT  AL PATI A JUGAR AMB LA NEU. QUÈ FREDA QUE ESTAVA!...