dijous, 24 de maig del 2012

SEGON DIA A CAN MIQUELÓ

Si ahir va ser un dia genial, avui ha estat fantàstic!;  després de passar una nit força tranquil.la, i d'un bon esmorzar, hem gaudit del plat fort del dia: un viatge en tirolina, estem fets uns pilots de primera!! 
Sense adonar-nos se'ns ha fet l'hora de dinar, i a la tarda han seguit activitats com el planetari, els jocs mitològics...
Ens hem posat guapíssims pel sopar de gala (tot estava boníssim!) i el Gru-gru ens ha convidat a un espectacle de titelles.  Després del conte de bona nit ens hem quedat adormits de seguida.
Fins demà!

dimecres, 23 de maig del 2012

PRIMER DIA A CAN MIQUELÓ

Els nens i les nenes de P-5 estem gaudint del nostre primer dia a la casa de colònies de Can Miqueló.  Ha estat un dia ple de sorpreses.  Durant el matí hem estat jugant a l'exterior de la casa, i després de dinar hem après coses molt interessants sobre els planetes del sistema solar.  Més tard hem conegut el Gru-Gru, i hem viscut una aventura al bosc quan hem sortit a buscar la seva nau i... l'hem trobat!
Després de sopar, les emocions han continuat...  Però això us ho explicarem demà!

dilluns, 14 de maig del 2012

LA CLASSE DELS CAMIONS I LA DELS CAVALLS HEM ANAT D’EXCURSIÓ A CAN PASQUALET:


Hem pogut observar les abelles de ben a prop escoltant el sorollet que fan quan es belluguen dins del rusc. Hem fet una espelma amb la cera de la bresca...I hem tastat la mel. I sobretot, hem après un munt de coses d’aquests petits i fascinants insectes.

SORTIDA A LLINARS: EL XARAGALL

El passat 27 d'abril les tortugues i esl cargols vam anar d'excursió. Volíem aprendre coses que saben fer els indis d'Amèrica del Nord. Ens van explicar com vivien, com es vestien, com caçaven, quina música els agradava,...
Ens ho vam passar d'allò més bé.
Aquí teniu un petit recull de totes les activitats que vam fer.

diumenge, 6 de maig del 2012

LA NOSTRA LLEGENDA DE SANT JORDI

Els nens i les nenes de P-4 hem fet la nostra versió de la llegenda de Sant Jordi. En grups petits, hem anat a la sala de psicomotricitat i n'hem representat els moments més importants.  Ens hem hagut de posar d'acord per repartir-nos els diferents papers, ens hem disfressat i ens hem adonat que no sempre és fàcil parlar davant la càmera, però hem gaudit molt de l'experiència.  Ens voleu veure?

La classe dels cavalls:




La classe dels camions: