divendres, 31 de maig del 2013

P-3: SORTIDA A "EL XARAGALL"

Dilluns passat els nens i les nenes de P-3 vam gaudir molt en la nostra sortida a "El Xaragall". Vam poder recordar coses que ja sabíem i en vam aprendre de noves. Vam caminar pel bosc tot cercant el poblat indi, vam entrar a un tipi de veritat, vam tocar instruments, vam ballar la dansa de la pluja i ens vam pintar com els indis. També vam tenir temps per jugar i visitar la granjeta. Com sempre, vam fer moltes fotos, aquí en teniu només algunes:

P-4 : SORTIDA A CAN PASQUALET

El dijous 23 de maig vam anar a Caldes de Montbui a can Pasqualet per tal d'aprendre moltes coses sobre les abelles. Vam aprendre molt i ens ho vam passar d'allò més bé. Aquí teniu el recull de fotos del que vam fer. Dofins i Pirates.

dijous, 16 de maig del 2013

COLÒNIES: DIA 2

Avui estem tenint un dia fantàstic! Després d'esmorzar ha parat de ploure, i hem pogut fer les activitats a l'exterior: jocs mitològics, visita al planetari... Després de dinar arròs i mandonguilles, ens hem convertit en astronautes. Aquí ens podreu veure: En aquests moments estem al bosc, ajudant el Gru-Gru a trobar la seva nau perquè torni al seu planeta. La trobarem?

COLÒNIES: DIA 1

Bona nit a tothom!!
Els nens i les nenes de P-5 estem ja dormint com angelets.  Ha estat un dia de moltes aventures i emocions!!
Hem tingut sort perquè durant el matí ha fet una temperatura molt agradable i hem pogut jugar a fora.  Ens hem instal·lat a les habitacions després de dinar, i hem conegut un extraterrestre, es diu "Gru-Gru" i ens ha fet riure molt.
Per sopar hi havia sopa i truita de patates, amb iogurt de postre.
No hem sortit amb les llanternes perquè plovia, però el Gru-Gru ens ha convidat a un espectacle de titelles xulíssim.
Estem emocionats imaginant les aventures que ens esperen demà.

dilluns, 6 de maig del 2013

SANT JORDI 2013: LA LLEGENDA DE P-4

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, d'entre moltes altres activitats, els nens i les nenes de P-4 hem fet una representació de la llegenda de Sant Jordi.
Hem anat a la sala de psicomotricitat i l'hem transformat en la vila de Montblanc.  Ens hem disfressat de soldats, princeses, cavallers... i hem representat molt bé els nostres papers.
Ens voleu veure?

P-4 A : DOFINS



P-4 B: PIRATES