dimarts, 27 de maig del 2014

LA DANSA DELS AMICS

A les classes de P-4 hem estat aprenent la "Dansa dels amics", de Guida Sellarès.  Ens agrada molt ballar-la i només cal triar un amic o una amiga i seguir les instruccions que es van cantant.
Aquí ens podeu veure en acció:



dissabte, 24 de maig del 2014

P-3: SORTIDA AL XARAGALL

Els nens i les nenes de P-3 hem fet una sortida a LLinars del Vallès. Estem estudiant els indis i hem anat al "Xaragall" perquè allà es pot jugar a fer d'indis, veure els seus tipis i continuar aprenent moltes coses interessants. Hem tingut un dia fantàstic i ens ho hem passat d'allò més bé. Hau!!


dijous, 15 de maig del 2014

CAN MIQUELÓ: DORMIM COM ANGELETS

Hola de nou: les mestres ens han felicitat perquè hem fet molta bondat a la primera nit, ens hem adormit força ràpidament i només s'han sentit alguns roncs.
Bona nit!!

Demà ens veiem!!
Un petonàs!!

CAN MIQUELÓ: APRENEM SOBRE ELS PLANETES

Això d'ajudar en Gru-Gru implica molta dedicació: hem estat estudiant les característiques de tots els planetes del sistema solar.  Què interessant!!


NOTÍCIES DE CAN MIQUELÓ!

Bon dia! Els nens i les nenes de P-5 acabem d'esmorzar i ara estem amb forces i preparats per iniciar una nova activitat. Quina serà? Tenim una missió molt important: hem d'ajudar en Gru-Gru a tornar al seu planeta. De moment, ahir ja el vam estar ajudant i ens vam entrenar com els astronautes, volant en una nau. Ens voleu veure?


Estem tenint un temps fantàstic, i ens estem divertint molt i aprenent moltes coses, només ens heu de mirar les cares:





Nota:  estem tenint molts problemes amb la connexió a internet, ahir va ésser impossible publicar les fotos, però heu de saber que tot està anant molt i molt bé.  Si aquesta tarda funciona, us penjarem més novetats. 

dilluns, 12 de maig del 2014

P-4 VISITA LA CASA DE LES ABELLES

Mireu! Qui són aquests astronautes avançant pel mig del prat...?


Doncs no, no són astronautes, són els petits apicultors de P-4, que així de ben preparats es dirigien cap al rusc a veure les abelles. La visita a la casa de les abelles ha estat molt interessant, el Ramon i la Cèlia ens han explicat moltes coses i hem après com s'organitzen les abelles en el rusc,  l'aprofitament de la mel, la cera i altres productes que fan les abelles, la feina dels apicultors, les estratègies de les flors per fer que les abelles les visitin...
Hem fet una petita selecció de fotos perquè compartiu amb nosaltres l'experiència:


dilluns, 5 de maig del 2014

LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Els nens i les nenes de P-4 hem estat treballant la llegenda de Sant Jordi.  És una història que ens agrada molt, i ens hem atrevit a fer la nostra pròpia versió teatralitzada.  Ho voleu veure?

P-4 A, grup 1

P-4 A, grup 2

P-4 B, grup 1


P-4 B, grup 2