divendres, 13 de març del 2015

P-4 i JOAN MIRÓ

Hola!
Els nens i les nenes de P-4 estem estudiant moltes coses sobre Joan Miró.  Hem anat d'excursió a la Fundació Miró a Barcelona, les mestres ens han llegit llibres que parlen d'ell.  També hem vist molts dels seus quadres, escultures i tapissos, i a l'escola estem fent pintures i també escultures com les que ell feia.
Ens ho estem passant molt bé!  Hem vist que a Joan Miró li agradaven molt els colors, i per això hem triat aquest joc d'identificar colors, molt senzill i divertit .   Clicant a la imatge hi podrem jugar una estona:


Fins aviat!!

dilluns, 9 de març del 2015

ELS CARGOLS I LES TORTUGUES A CAN DÉU

Les tortugues i els cargols hem fet la nostra primera excursió. Portem tota la setmana molt emocionats i per fi ha arribat el dia.



ENS HEM DISFRESSAT DE: ...

En carnestoltes deixem volar la nostra imaginació i ens convertim en allò que ens agrada: fades, pirates, lleons i princeses envaeixen  les aules de la nostra escola.
Fomentant així la iniciativa, la indepèndencia i la creativitat.

Hem deixat a l'abast del Cargols i les Tortugues disfresses amb tot tipus de peces de roba i accessoris.






Treballar l´autonomia en el procés de vestir-se i desvestir-se. Explorant,  manipulant i descobrint així tot tipus de  material, de diverses textures i característiques.






A les mestres ens permet crear un clima de participació i molt actiu, on els infants van descobrint les diferents activitats dissenyades tot jugant.