dilluns, 21 de desembre del 2015

FEM CAGAR EL TIÓ

Avui el matí ha estat molt emocionant: en arribar a l'escola no hem trobat el tió al seu lloc habitual.  Les mestres ens han explicat que ja s'havia engreixat molt i que era hora d'anar a fer-lo cagar.  L'hem cuidat molt bé i li ha agradat com hem cantat la seva cançó, perquè, entre pets i cacones, ens ha cagat regalets per a tots:


LA JOGUINA NO JUGA

La Diputació de Barcelona ofereix uns tallers molt interessants i les classes de P-5 hem pogut participar en un que es diu "La joguina no juga".  Hem escenificat el procés de compra d'una joguina i ens han dit com hauríem de fer una reclamació i defensar els nostres drets com a consumidors.  Ha estat molt interessant!!


TALLERS DE NADAL

Les classes de P-4 i P-5 hem estat molt enfeinats preparant el Nadal.  Una de les coses que més ens ha agradat ha estat el taller de manualitats.  Ens hem barrejat els nens i nenes de totes les classes i hem triat el detall nadalenc que volíem fer (arbre, cantaires o espelmatòria).  Mireu, mireu com treballem!:













dilluns, 14 de desembre del 2015

HEM ANAT A BUSCAR EL TIÓ!!!

Avui dilluns a la tarda ens hem trobat una nota a la classe que deia: Nens i nenes sóc el Tió, estic al bosc i tinc gana i fred. Sisplau, veniu-me a buscar! De seguida hem anat cap al bosquet de l'Aplec i allà l'hem trobat ben amagat sota unes fulles. Però ja l'hem portat cap a l'escola, l'hi hem fet un llitet i l'hem tapat amb una manta. Només ens queda portar-li menjar i esperar que es faci gran.












Estem molt contents i demà li portarem molt menjar.

dijous, 10 de desembre del 2015

FESTA DEL COLOR VERMELL

Els nens i les nenes de la classe dels cargols i de les tortugues vam celebrar una festa molt divertida. Era la festa del color vermell. Ens ho vam passar molt bé ballant, rient, cantant i menjant. Aquí en teniu una mostra ....




















dimecres, 2 de desembre del 2015

UN CONTE DE TAURONS

Els nens i nenes de la classe dels Taurons ens hem inventat un conte.  Hem pensat els personatges, les aventures que els passen... Després l'hem dibuixat entre tots i li hem posat la nostra veu.  Hem gaudit molt amb aquest treball i ens agrada molt com ens ha quedat!!  Ho voleu veure?

UN POEMA PER LA NOSTRA CLASSE DE GATS I GATES


HEM ESTAT ASSEJANT UN POEMA QUE PARLA D´UN GAT MOLT RATLLAT. COM QUE ENS HA AGRADAT MOLT, VOLEM COMPARTIR-LO AMB TOTS VOSALTRES. ESPEREM QUE US AGRADI