dijous, 22 d’abril del 2010

AMANIDA DE LLEGUMS

Avui al parvulari hem elaborat una amanida de llegums. Concretament, el seu ingredient bàsic han estat les mongetes del ganxet, pròpies de la nostra comarca. Els nens i les nenes hem pogut rentar, tallar, barrejar, amanir...
Aquí teniu la llista dels ingredients (amb lletra de pal per poder-la llegir millor):
- MONGETES DEL GANXET
- ENCIAM (DEL NOSTRE HORT)
- CEBA (DEL NOSTRE HORT)

- API (TAMBÉ DE L'HORT)
- PASTANAGA
- PEBROT VERMELL
- TOMÀQUETS
- OLIVES
- TONYINA
- OLI
- SAL
I aquí ens podeu veure gaudir de l'activitat:

A que som uns grans cuiners/es?

1 comentari:

  1. Molt bona l'amanida.
    L'Adrià va preparar una ell solet per dinar diumenge.

    Miquel Blanco.

    ResponElimina