dijous, 24 de maig del 2012

SEGON DIA A CAN MIQUELÓ

Si ahir va ser un dia genial, avui ha estat fantàstic!;  després de passar una nit força tranquil.la, i d'un bon esmorzar, hem gaudit del plat fort del dia: un viatge en tirolina, estem fets uns pilots de primera!! 
Sense adonar-nos se'ns ha fet l'hora de dinar, i a la tarda han seguit activitats com el planetari, els jocs mitològics...
Ens hem posat guapíssims pel sopar de gala (tot estava boníssim!) i el Gru-gru ens ha convidat a un espectacle de titelles.  Després del conte de bona nit ens hem quedat adormits de seguida.
Fins demà!

4 comentaris:

  1. Qué xules les fotos!!! Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  2. Són genials les fotos ! Pels pares és la millor pensada que heu pogut tenir. Gràcies!

    ResponElimina
  3. Que guapos tots pel sopar de gala. Com estan gaudint!! Tant els nens com els pares que podem fer seguiment desde casa. Moltes gràcies, això es tot un regal.

    ResponElimina
  4. En Blai diu que semblava divertida la tirolina però a ell li va fer por. Li va agradar molt la nau on veien la peli dels planetes, buscar les coses perdudes del Gru-gru, i també l'obra de titelles i les disfresses de la nit de gala.... Vaja que no hi ha hagut res que no li agradés, per ell estaria encara escribint, doncs em dicta el que vol que possi. Resumint: superxuli i superguai!!!

    ResponElimina