dilluns, 27 d’abril del 2020

Recomanacions P3. Setmana 27 d'abril

Hola CARGOLS!  Com esteu?
Aquí us deixem uns enllaços molt xulos del conte ELS TRES PORQUETS i unes activitats relacionades amb aquest.  Esperem que gaudiu molt fent-les!

CONTE AMB TITELLES:


CONTE ANIMAT AMB CANÇÓ:

Quin us ha agradat més?

GRAFISME:


LL. MATEMÀTIC:

  • En un full, repasseu la grafia del número 3 vàries vegades i engresqueu-vos a fer-la sols, tot copiant del model.
  • A continuació, amb diferent material manipulatiu que tingueu per casa, podeu fer agrupacions de 3 en 3.
M’agradaria que aquesta setmana us animeu i que envieu fotos del grafisme i de les agrupacions de 3 que feu amb el material manipulatiu!!! Sobretot als fulls no us oblideu de posar el vostre nom val? Primer el repasseu i després el copieu.



EXPRESSIÓ CORPORAL I LLENGUATGE MUSICAL: 

"La Primavera" - Dàmaris Gelabert


  • Us proposem que inicialment els infants intentin connectar, relaxar-se i deixar-se portar pel sentit de l'oïda. Podeu escoltar la cançó un parell de vegades i cantar-la.
  • Posteriorment podeu conversar amb ells/es: Us ha agradat? L’heu trobat bonica? Quins ocells i insectes menciona? De quina estació parla?
  • Podeu parlar de la PRIMAVERA, deixar que els infants s’expressin i parlar dels elements que apareixen (flors, ocells, natura,...).
  • Us convidem a fer un dibuix de la primavera amb colors vius (blau, verd, groc, taronja, lila, vermell…). Podeu escriure el nom de l’infant i que ells/es ho ressegueixin a sobre.

Us animem a enviar-nos una foto amb els dibuixos de la primavera, segur que queden preciosos, aquests cargols són uns artistes!

Per escalfar el cos us proposem un joc que ja coneixem i ens agrada molt:
"Passegem-nos pel bosc"

  • Escolteu  la cançó.
  • Podeu representar i imitar els personatges (fer de nens/es i posteriorment de llop), al mateix temps que treballem la seqüència i ordre que seguim al vestir-nos i el vocabulari de les peces de roba. 

Les estàtues musicals
"A poc a poc i depressa" - Dàmaris Gelabert

  • Escoltem la cançó i prestem molta atenció. 
  • Mentre sona la música ballem i seguim el ritme (ràpid i lent). Quan pari (aneu parant la cançó) ens quedarem congelats com estàtues, aguantem uns segons l’equilibri, la posició en la que ens hem quedat i... tornem a ballar!

Relaxació
"Massatges" - Dàmaris Gelabert
  • Estireu-vos al terra, en posició de bocaterrosa, i si voleu amb els ulls tancats  (podeu posar una màrfega, coixí, manteta... per fer-ho més confortable).
  • Poseu la cançó dels massatges i a mesura que sona la música, l’adult, un germanet/germaneta... li va passant una tela (mocador...o el que tingueu) per tot el cos suaument, per les mans, els peus, l’esquena... i després es pot fer el canvi de rol.  


-------------------------------------------------------
------------------------------------------------------

I per acabar... dues sorpreses!

Un conte d'emocions (reconeixeu qui l'explica?)
EL PEP I L’ADELA, DE LA TRISTESA A L’ALEGRIA  (Autora: Mari Creu Royo)

La dansa del "DRAC FEROTGE" d'en Jordi Tonietti.  Les mestres ho hem preparat amb molta il·lusió.  Animeu-vos a ballar amb nosaltres!!


2 comentaris: