dilluns, 6 d’abril del 2020

RECOMANACIONS. Setmana 6 d'abril

CARTES AMB COR 
Aquesta setmana de vacances de pasqua tan atípica, al professorat de l'escola ens ha semblat molt bona idea participar en el projecte "Cartes amb cor" que proposen els Departaments de Salut i Educació.


Aquesta és una iniciativa que consisteix en fer arribar, a través dels centres educatius, dibuixos, poemes, vídeos, missatges d'ànim o cartes escrites pels infants als malalts i al personal sanitari.

Es pretén que aquestes imatges i escrits dels nens/es plens de tendresa i escalf puguin recolzar a aquestes persones que ara ho estan passant malament, i fer que se sentin millor i més acompanyades.


Per això, demanem al nostre alumnat que participi amb dibuixos, escrits, imatges... i que faci aquesta petita aportació per a fer més suportable i solidària la situació actual.

Així doncs, us animem a:

1. Fer un escrit, poema, dibuix... ben preciós per a animar als malalts que estan a l'hospital, o bé per agrair al personal sanitari la feina que estan fent.

2. Fotografiar la teva producció i enviar-la al correu "totanirabe100@gmail.com".  Important!: a l'assumpte indiqueu "cartes amb cor".

3. L'equip de mestres recollirem totes les cartes i dibuixos que ens envieu i les farem arribar als hospitals que hi participen (Hospital Clínic, Hospital del Mar, Hospital Sant Pau, Hospital Sagrat Cor, Hospital Pere i Mata, Sanitari Alt Penedés-Garraf, hospitals i CAP's de l'ICS)


En alguns centres hospitalaris les cartes i imatges que vagin recollint es projectaran a les pantalles perquè tothom les pugui llegir.  Us animeu?  Feu-nos arribar el vostre treball!

P.S. Recordeu que també podeu continuar enviant fotografies de les vostres activitats al correu totanirabe100@gmail.com, aviat muntarem un segon vídeo per tal que pugueu veure els missatges i les activitats que estan fent els companys i les companyes de l'escola!

4 comentaris:

  1. Quina iniciativa més bonica! :Cartes amb cor!! 💜

    ResponElimina
  2. Participarem! És una iniciativa preciosa!

    ResponElimina
  3. Molt bona idea.. Gràcies... Leire i Sara tenen a les seves tietes a L ' hospital de St. Pau...

    ResponElimina
  4. Les mestres del tram dels petits8 d’abril del 2020, a les 21:24

    Genial!!
    Estem molt contentes que us agradi la idea. Aquests missatges de ben segur que els arriba al cor.

    ResponElimina