dilluns, 25 de maig del 2020

RECOMANACIONS P3. Setmana 25 de maig

Hola de nou CARGOLS!
Aquesta setmana us presentem els ANIMALS DE LA GRANJA.  Ja que no hem pogut anar d'excursió a la GRANJA, i en teníem tantes ganes, hem decidit portar-vos els animals a casa vostra!! En el següent enllaç trobareu el dibuix d'una granja i coneixereu moltes coses de cadascun dels animals.

I aquí teniu un altre enllaç amb uns jocs molt xulos que encara us faran conèixer i reconèixer de manera molt divertida la granja:

CLASSIFICACIONS

Buscarem per casa tots els animals que tingueu per jugar i... els haureu de classificar primer en dos grups: ANIMALS DE GRANJA I ANIMALS SALVATGES (recordeu que a l'escola ja n'hem parlat).

Ara només utilitzarem els animals de granja, els observarem i els haureu de classificar segons el nombre de potes que tenen (un grup amb els ANIMALS DE 2 POTES i un grup amb els ANIMALS DE 4 POTES)

LLENGUATGE MUSICAL

Us proposem escoltar i ballar aquesta cançó sobre els animals de la granja!  Pareu molta atenció als diferents animals que apareixen i mencionen, repetiu els noms i els seus sons corresponents.
Cançó: LA GRANJA D'EN JEPET



A continuació us convidem a seguir practicant amb el ratolí i clicar sobre l'àudio que apareix sota cada animal.  Escolteu l'onomatopeia que reprodueix i assenyaleu amb el dit l'animal corresponent, intenteu també dir el seu nom, endavant!:



I ara, que ja heu practicat força, sou capaços de relacionar cada so amb l'animal corresponent?

**Cliqueu sobre la icona del megàfon i arrossegueu per relacionar el so amb la imatge.  HO ESTEU FENT SUPERBÉ!


PSICOMOTRICITAT

Seguint amb els animals que es van presentar les darreres setmanes, us proposem uns altres jocs de psicomotricitat, on SALTAREU de formes ben divertides i MOUREU TOT EL COS seguint les indicacions dels animals!  PREPARATS? Busqueu un espai ampli, poseu-vos roba còmoda, cliqueu l'enllaç i a divertir-vos molt!

Psicomotricitat infantil ELS ANIMALS


Psicomotricitat infantil SALTA!


També podeu jugar a imitar els diferents animals de granja treballats: com es desplacen, quin so fan...

I ara una mica de matemàtiques: recordeu, heu de comptar amb el cap!:


 EXPERIMENT

Bufar m'ajuda a parlar millor i a sobre m'ho passo molt bé.  QUÈ US SEMBLA SI...
FEM BOMBOLLES DE SABÓ!!
Material:

  • Got o plat o safata de plàstic.
  • Palletes
  • Sabó (fairy)

Barregem l'aigua i el sabó en un got o en una safata, bufem i  a veure què passa...

Això és BUFAR I FER AMPOLLES!


Hem preparat un vídeo amb les feines que ens heu estat enviant.  Felicitats, CARGOLS i famílies, ho esteu fent GENIAL!!  Gràcies per prendre-us el temps de fer les activitats i enviar-les!!


Apa CARGOLS!!! Ja teniu un munt d'activitats boniques per aquesta setmana! Esperem que gaudiu fent-les i ens envieu moltes fotografies!  Us seguim trobant molt a faltar i esperem poder veure-us ben aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada